Hollandbikeshop

Slechte ervaring met de klantenservice. twee dezelfde sloten in verschillende lengtes besteld. met vingerscanner waarbij batterij bevestigd moet worden voor gebruik klepje word bevestigd met een schroef deze brak van 1 van de sloten af in het slot waardoor slot direct niet meer te gebruiken is. Nota bene andere slot ging prima. Retourverzoek af gewezen zonder uitleg. hierbij telefonisch contact gelegd. conclusie van dit verhaal: Defect is bij hun NOOIT eerder voorgevallen dus het moet wel een de bevestiging liggen! dus bij het ene slot gaat het goed en het andere slot ben ik te ruig om gegaan met het schroefje. Retour kosten evt. op eigen kosten met minimale kans dat het bij het merk abus (geen slecht woord over dit bedrijf) onder garantie valt. Dus al met al koop ik voor 90E een slot moet ik extra kosten betalen voor een retour waarbij de kans dat ik mijn geld terug krijg nihil is. Ik vind dit te absurd voor woorden.

net

Klantenservice bestaat uit meer dan alleen zogenaamd meedenken, maar wel de schuld bij de klant neer leggen.

Score voor Hollandbikeshop.com: 0.5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Slot met vingerafdrukscanner