Jos Praet

Over het alfgemeen heb ik goede ervaringen met dit bedrijf maar helaas, bij de bestelling van 72 spaken 'Alpina' is een en ander misgelopen. Deze spaken 12G waren slecht bedraad waardoor de nippels 12G niet pasten. Op mijn vraag hierover aan Hollandbikeshop kwam helaas ook geen antwoord. Omdat ik deze spaken dringend nodig had, bestelde ik dezelfde bij een Franse internetsite en deze werden binnen 2 dagen geleverd met de bijhorende nippels. Tot mijn verbazing pasten ook deze nippels niet op de spaken, m.a.w., ook hier was de schroefdraad niet goed. Bij deze levering was duidelijk dat de spaken uit China afkomstig waren, dus vermoed ik dat ook de 'Alpina' spaken van Hollandbikeshop van dezelfde Chinese leverancier afkomstig waren. Uiteindelijk kon ik het oplossen door de draad op de spaken te hersnijden met een draadsnijkussen M3, maar hierbij is ongetwijfeld de staalvezel doorgesneden waardoor spaakbreuk te verwachten valt. De draad op spaken hoort namelijk 'gerold' te worden zodat de staalstructuur ongewijzigd blijft. Echt jammer dat Hollandbikeshop hier niet over wenst te communiceren.

in dit geval nihil

communicatie met de klant verbeteren, de klacht van de klant ernstig nemen. Ik betwijfel of ik nog bij uw site zal bestellen.

Score voor Hollandbikeshop.com: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
spaken 'Alpina' 12G