Prijs / Kwaliteit
Service

Erwin

Ik heb 2 gouden ringen ingewisseld.
Een ring van witgoud en een ring van geelgoud.

Bij welke lokatie bent u geweest?

Apeldoorn

Welke twijfels had je van te voren?

Ik had voordat ik het pand naar binnen stapte totaal geen twijfels over wat dan ook.

Hoe was je ervaring uiteindelijk?

Mijn ervaring tijdens het laten taxeren van de sieraden was erg interessant omdat ik dit nog nimmer eerder had meegemaakt en niet precies wist hoe men te werk zou gaan.
Maar de meneer die mij hielp was erg aardig en duidelijk met antwoorden geven op mijn vragen.

Aan wie zou je onze diensten / ons bedrijf aanbevelen?

Ik zou jullie diensten aanbevelen bij mensen die toevallig nog gouden of zilveren sieraden in huis hebben liggen en daar niets meer mee doen om dat bij jullie aan te bieden en met de centjes die het oplevert iets nuttigs te gaan doen.
Dat kan zijn door de centjes op de spaarrekening te zetten of de centjes uit te geven aan iets waar men blij van wordt.

Wat is er verder nog leuk om te vertellen?

Ik weet niet of leuk het juiste woord is om te gebruiken in de situatie die ik heb meegemaakt tijdens het inwisselen van mijn sieraden, maar kan wel zeggen dat ik het woord prettig meer op de plaats vond want de meneer die mij te woord stond en mij hielp was bijzonder attent en klantvriendelijk.
Het is dat er meer klanten aankwamen want anders had ik graag nog even willen doorpraten met de betreffende meneer.

Score voor Het Nederlandsche Inkoopkantoor: 5/5
Zou je ons bedrijf aanbevelen? Ja
Verkocht / gekocht product: Verkocht product