Hoe heb je het (telefonische) contact met Herniapoli ervaren?
Ben je tevreden met de behandeling bij Herniapoli?
Ben je tevreden met de snelheid waarop Herniapoli heeft gehandeld?

Catherine

Fijne en duidelijke begeleiding

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

Ik kwam via de herniapoli bij dr Jost Thissen terecht van de Procelsio kliniek. Hernia poli is bedrijf met menselijke benadering. Zij bemiddelen en begeleiden je , in mijn geval, naar een hernia operatie. Ze zijn kundig en zijn goed bereikbaar.

Bij de Procelsio kliniek in Essen kon ik snel terecht voor een operatie, binnen een week. Voortraject verliep voorspoedig, ik had al een operatie indicatie . Met de klachtenlijst en het aanwezige beeldmateriaal kon er voor een minder invasieve methode gekozen worden. Wat ook weer in je herstel een positief effect heeft. In Duitsland zijn ze daar ook verder met deze methodes.

Ik stond en liep een uur na de operatie alweer pijnvrij. Natuurlijk is er operatie pijn aanwezig ,maar de bekende zenuwpijn was weg. Nu op naar verder herstel.
De zorg in de kliniek is goed. Je bent geen nummer.

Ik kan de herniapoli alleen maar aanbevelen. Zij bieden goede zorg en begeleiding ; voor , tijdens en na de operatie bij de Procelsio kliniek.
Dank aan de mensen van de Herniapoli Lars en Wout ( telefonisch en mail ) en Anja op locatie in Essen ,
Dr Jost Thissen en team voor expertise.

Score voor Herniapoli: 5/5
Zou je Herniapoli aanbevelen? Ja