Geweldige ervaring!
Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli
In december 2024 zijn mijn klachten begonnen. Ik heb mijn hele leven al last van m’n rug maar dit was totaal anders. Uitstralingspijnen in m’n been, tenen die ik niet meer voelde, eerste rechts daarna ook links.
Vanaf december tot mei ongeveer 2x in de week naar de chiropractor heeft niet mogen baten daarna naar de fysiotherapie, die had snel in de gaten dat dit niet overging met fysio.
Via de huisarts (na nog eens 2 maanden) uiteindelijk bij de neuroloog terechtgekomen en een MRI laten maken.
Voordat ik bij de neuroloog terecht kom duurde dat ook weer een dikke maand.
Toen zelf op onderzoek gegaan en bij de Herniapoli uitgekomen. Wat een verademing, gelijk een luisterend oor en gelijk meedenken. MRI op doorgestuurd en dag later weer contact, dr Thissen wilde wat extra foto’s om zeker van zijn zaak te zijn. Via de huisarts de foto’s aangevraagd en weer doorgestuurd.
Voor de zekerheid toch ook nog een CTscan die is in Duitsland gemaakt en daarna een gesprek met Jost Thissen over het behandelplan.
Spondylodese S1/L5 en een stenose L4/L5 en een nieuwe tussenwervelschijf.
Het was een heel fijn gesprek, deze arts kijkt niet alleen naar de klacht maar ook naar de mens achter de klacht.
Om de aanvraag bij de verzekering te doen, ben ik heel goed geholpen door de Herniapoli, zo fijn om te zien dat er met je mee gedacht wordt.
Na een maand heeft de operatie plaatsgevonden in Duitsland. Ook dat verloopt allemaal zo fijn. Na de operatie gelijk naar de toilet lopen met de verpleegkundigen, geen pijnklachten.
Mijn man was ook iedere dag aanwezig, zo fijn. Heel lief personeel.
Dr Jost Thissen is iedere dag even komen kijken hoe het gaat.
Ik mocht een dag eerder naar huis ook heel fijn. Ik kon alleen geen medicatie bij de apotheek halen omdat het een zondag was. Ik kreeg wat extra medicatie mee.
Gisteren ben ik terug geweest voor controle, mijn klachten zijn verdwenen en ik ben zo superblij. Ik kan alweer allerlei dingen.
Op de foto’s zag alles er goed uit er was zelfs al nieuwe botaanmaak zichtbaar.
Op advies van Dr Jost Thissen heb ik extra vit D3&K2, wellicht dat dat heeft bijgedragen aan de snelle botaanmaak.
Ik ga met goede moed mijn toekomst tegemoet.
Ik zal het iedereen adviseren om contact op te nemen met de Herniapoli, zeker gezien de policy hier in Nederland.
Ook de mensen achter de Herniapoli, Wout, Nikita, Lars, heel erg bedankt voor jullie hulp.