Hoe heb je het (telefonische) contact met Herniapoli ervaren?
Ben je tevreden met de behandeling bij Herniapoli?
Ben je tevreden met de snelheid waarop Herniapoli heeft gehandeld?

Vincent van Leent

Uitstekend geholpen door Herniapoli

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

Heel fijn dat ik op korte termijn geopereerd kon worden via Herniapoli. Drie weken na het invullen van het diagnoseformulier is mijn zenuwbeklemming /wervelkanaal stenose verholpen door Dr Thissen in Essen. Met een microscopische operatietechniek. Eén uur na het ontwaken uit de narcose liep ik helemaal pijnvrij door de kliniek. Geweldig! Met de rolstoel naar binnen en de volgende dag lopend weer naar buiten. En ook van alle pijnstillers verlost. Heel gaaf.
De begeleiding van Herniapoli was uitstekend, alles helder en compleet. Dr Thissen en de verpleging in de Procelsio Clinic grandioos. Ben er heel blij mee!

Reactie Herniapoli:

Geachte heer van Leent,
Bedankt voor deze prachtige review! We vinden het erg fijn om te horen dat u zo snel en succesvol geholpen bent en meteen pijnvrij door de kliniek kon lopen na de operatie. Dit is precies waar we het voor doen! We geven uw complimenten zeker door aan Dr. Thissen en de rest van het team in de kliniek.
Voor nu wensen wij u heel veel succes met de verdere revalidatie. Mochten er vragen zijn, dan staan wij uiteraard voor u klaar om u te helpen!
Wout (Team Herniapoli)

Score voor Herniapoli: 5/5