Hoe heb je het (telefonische) contact met Herniapoli ervaren?
Ben je tevreden met de behandeling bij Herniapoli?
Ben je tevreden met de snelheid waarop Herniapoli heeft gehandeld?

Karim Hashem

Pijnvrij in 45 min!

Beschrijf hier je ervaring met Herniapoli

Ik ben ontzettend tevreden over Herniapoli. Na wekenlang van het kastje naar het muurtje te zijn gestuurd in Nederland en nauwelijks serieus genomen te worden, besloot ik mijn hernia te laten opereren via Herniapoli in Duitsland. Twee jaar lang liep ik met pijn, en toen de Nederlandse artsen geen adequate zorg boden, was ik op zoek naar een alternatief. Dankzij Herniapoli kon ik binnen twee weken terecht in Duitsland, en ik heb sindsdien geen moment spijt gehad van mijn keuze.

De PTED-operatie, die in slechts 30 minuten werd uitgevoerd, was een keerpunt. Slechts een uur na de ingreep liep ik pijnloos over de gangen van de kliniek, en de dag erna mocht ik alweer naar huis. Naast de geavanceerde technieken die in Duitsland worden toegepast – technieken die in Nederland nog niet beschikbaar zijn – was ik ook zeer te spreken over de service en de persoonlijke aandacht die ik voor, tijdens en na de operatie heb ontvangen. Zowel Herniapoli als de kliniek in Essen hebben een uitstekende indruk op me gemaakt.

Had ik dit pad eerder bewandeld, had ik mijn pijn veel sneller kunnen verlichten. Ik kan Herniapoli dan ook iedereen aanraden die op zoek is naar hoogwaardige zorg en een snelle, effectieve oplossing voor een hernia.

Reactie Herniapoli:

Geachte heer Hashem,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Het is fantastisch om te horen dat uw ervaring met Herniapoli zo goed is verlopen.
We begrijpen hoe ingrijpend het kan zijn om langdurig met pijn te leven zonder een passende oplossing te vinden. Daarom is het fijn om te lezen dat u bij ons de zorg heeft gekregen die u nodig had, binnen twee weken geholpen kon worden en pijnvrij na de operatie kon lopen.
Bij Herniapoli streven we niet alleen naar de best mogelijke medische zorg, maar ook naar een snelle, prettige en persoonlijke benadering. Uw ervaring bevestigt hoe belangrijk dit is, en we zijn blij dat we u hierbij hebben kunnen ondersteunen.
Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring. We wensen u een voorspoedig herstel en staan uiteraard altijd voor u klaar bij eventuele vragen.
Lars - Team Herniapoli

Score voor Herniapoli: 4.5/5