2018 beoordelingen

Sophie Brokmann

Reiki I Cursus

Wat is je ervaring?

De cursus heeft mij in een diepere verbinding met mezelf gebracht en mijn hart weer wat meer open gezet. Op een praktische en inspirerende manier hebben Tona & Marcelino overgebracht hoe Reiki kan worden toegepast op jezelf en op elkaar. Heel bijzonder hoe ze dat doen als team, ze vullen elkaar mooi aan! Het bekrachtigde voor mij hoe sterk het zelf helende vermogen is. Ons systeem weet alles! Ook bevestigde het hoe ongelofelijk veel potentie wij als mensen hebben als we naar ons hart luisteren en echt willen voelen en ervaren. Het was magisch om te ervaren wat er los kwam qua sensaties, emoties en wat voor energieveld en eenheid er gecreƫerd werd met de groep. Het heeft mij laten inzien dat ook ik echt een rol heb (net als iedereen) in de wereld die er toe doet - en ik daar nog meer op mag gaan vertrouwen. Het voelt als een duwtje in de rug voor wat er komen gaat. Een zaadje dat is geplant en mag gaan bloeien. Ik ben ontzettend dankbaar dat deze energie wordt doorgegeven en dat ik deel heb uit mogen maken van de cursus. Aho!

Score voor Healing Space: 5/5
Zou je Healing Space aanbevelen? Ja