Mijn ervaring met de Hartkliniek locatie Den Haag is niet goed. De cardioloog dr. Dall’Agata had ik mijn eerste afspraak mee. Zij nam de tijd en heeft haar onderzoeken gedaan. Was vriendelijk en empathisch echter bleek het meer om mijn bloeddruk te gaan en verwees zij mij door naar een internist van de Hartkliniek. Dr. Fazil Alidjan. Deze geef ik een dikke onvoldoende, hij luisterde slecht, stelde continu dezelfde vragen en was eigenlijk alleen maar bezig met zijn laptop. Had helemaal geen plan. Moest ik zelf bedenken. Hoewel hij aan 1 stuk door zat te tikken is er nu na bijna 6 weken nog steeds geen verslag. Ook niet bij mijn huisarts. Had een telefonische vervolgafspraak bij deze arts maar heb deze afgezegd en mijn dossiers laten sluiten. Ook hier is geen terugkoppeling van geweest naar mijn huisarts. De voorgeschreven medicatie zou overgezet worden naar mijn huisarts en ook dit is niet gebeurd. Het enige positieve van de Hartkliniek is de korte wachttijd maar ik was liever goed geholpen.
Voelde u zich betrokken in de keuze van uw vervolgbehandeling?
Nee, helemaal niet
Hoe heeft u van ons gehoord?
Verliepen het consult en het onderzoek naar verwachting?
Nee, helemaal niet
Zijn er nog aanbevelingen die u ons mee wil geven?
Luister naar de patiënt ipv naar je scherm te staren (geldt alleen voor de internist) en kom je afspraken na.