Zeer prettig, stelt nooit teleur.
Wat zou je willen verbeteren aan onze webshop als je die mogelijkheid had?
Al gemeld, sorteren op levertijd voor te late bestellers als ik. En kan ik alvast bestellen voor een levering over enkele weken als ik terug ben van vakantie?
Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?
De lieve en persoonlijke boodschap in het pakket.
Wat motiveerde je om dit product bij ons aan te schaffen? Was het bedoeld voor een specifiek gebruiksdoel, als cadeau, of om een andere reden?
Vakantie, Strand, Sauna, Anders...
Heb je hierboven anders ingevuld?
De hammamdoeken komen op heel veel plekken van pas, ideaal omdat ze weinig ruimte in nemen en ze zien er fraai uit. Dus eigenlijk kan ik alles aanvinken. Weet je dat de kleine doeken ook erg fijn zijn onder de dobbelstenen bij Yatzee bijvoorbeeld ;-)
Reactie Hamamdoeken.com:
Wat een leuke review om te lezen – dank je wel! We vinden het geweldig om te horen dat onze hammamdoeken zo veelzijdig worden gebruikt, van strand en sauna tot zelfs onder de dobbelstenen bij Yatzee – dat horen we niet elke dag 😊.
Leuk ook dat de persoonlijke boodschap in het pakket is opgevallen, fijn dat je dat waardeerde. En dank voor je suggestie over sorteren op levertijd en de mogelijkheid om vooruit te bestellen – we gaan zeker bekijken wat daarin mogelijk is.
Geniet van je vakantie en van de doeken, waar je ook bent! Graag nog eens tot ziens.
Hartelijke groet,
Grietje van Hamamdoeken.com 🏖️