MW

Prijzig product met enorm vertraagde levering.
Twijfels over duurzaamheid door dun materiaal.

Wat zou je willen verbeteren aan onze webshop als je die mogelijkheid had?

De website kan overzichtelijker

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Op 20 maart besteld met de afspraak dat op 25 april zou worden geleverd. Product werd pas op 6 juni geleverd. Geen deellevering, geen compensatie, redelijke communicatie.
Geeft geen best beeld van de betrouwbaarheid van dit bedrijf

Wat motiveerde je om dit product bij ons aan te schaffen? Was het bedoeld voor een specifiek gebruiksdoel, als cadeau, of om een andere reden?

Sauna

Heb je hierboven anders ingevuld?

Reactie Hamamdoeken.com:

Bedankt voor je review en je bestelling bij hamamdoeken.com. We begrijpen dat de langere levertijd teleurstellend is geweest. Hoewel we klanten tijdens het proces zo goed mogelijk informeren over de status van hun bestelling, kunnen we ons voorstellen dat wachten tot begin juni niet prettig was, zeker als je iets verwachtte voor een specifieke datum.
Wat betreft het materiaal: onze poncho’s zijn inderdaad gemaakt van dezelfde stof als onze hamamdoeken – lichtgewicht en sneldrogend, juist vanwege het gebruiksgemak in sauna, op reis of aan het strand. Dat is voor sommige klanten even wennen, zeker als je vooral dikkere badstofproducten gewend bent.
We nemen je opmerkingen over de website en je ervaring serieus. Gelukkig krijgen we hier ook veel positieve feedback op, maar we blijven werken aan verbetering.
Hopelijk heb je alsnog plezier van het product. Mocht je vragen of suggesties hebben, laat het gerust weten.
Hartelijke groet,
Grietje van Hamamdoeken.com 🏖️

Score voor Hamamdoeken.com: 3/5
Beveel je dit bedrijf aan? Nee
Aangekocht product: Badcape