S walsweer

Netjes goed product, alleen misleidend gratis verzenden. Het is niet gratis naar je huis adres.

Wat zou je willen verbeteren aan onze webshop als je die mogelijkheid had?

Eerlijk zijn over de verzendkosten

Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?

Teveel mail en de verzendkosten. Verder vriendelijke tekst. Jammer dat er niks gezegd is op mijn geplaatste opmerking bij de bestelling

Wat motiveerde je om dit product bij ons aan te schaffen? Was het bedoeld voor een specifiek gebruiksdoel, als cadeau, of om een andere reden?

Vakantie

Heb je hierboven anders ingevuld?

Bee

Reactie Hamamdoeken.com:

Bedankt voor je beoordeling en duidelijke feedback. Ik respecteer je mening en zal onze communicatie over verzendkosten nog eens kritisch bekijken. Tegelijk ben ik het niet eens met de aantijging van misleiding en vind ik die vrij stevig geformuleerd.
Door omstandigheden was het helaas nog niet gelukt om eerder te reageren op de opmerking die je bij je bestelling achterliet; mijn excuses daarvoor. Wat betreft de hoeveelheid e-mails: we sturen je gewoonlijk een bevestiging van de bestelling, een melding wanneer de betaling binnen is, en een bericht zodra je pakket is verzonden. Daarnaast ontvang je updates van DPD over de bezorgstatus. We begrijpen dat dit misschien als veel kan overkomen en nemen je feedback ter harte. Hoewel we deze terugkoppeling niet eerder hebben gekregen, zullen we kijken en zorgvuldig afwegen of we hierin een aanpassing kunnen /moeten doen.
Nogmaals bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze punten aan te kaarten. We waarderen je input en nemen deze serieus.
Grietje van Hamamdoeken.com

Score voor Hamamdoeken.com: 2/5
Beveel je dit bedrijf aan? Nee
Aangekocht product: Strand doek