Verrassend leuk aanbod. Een regionaal bedrijf. Complete informatie met vriendelijke dienstverlening. Product erg mooi. Leuk contact en een webshop om te bewaren.
Wat zou je willen verbeteren aan onze webshop als je die mogelijkheid had?
Of de maat groot of klein uitvalt. En een snellere levering, maar de 1,5 week zal dit keer (deels) met de jaarwisseling en vakantietijd te maken hebben.
Wat is je het meest bijgebleven van onze dienstverlening?
Het leuke (deels) eigen geschreven kaartje wat de levering begeleide.
Wat motiveerde je om dit product bij ons aan te schaffen? Was het bedoeld voor een specifiek gebruiksdoel, als cadeau, of om een andere reden?
Sauna
Heb je hierboven anders ingevuld?
Ik had het 2jan mee willen nemen naar de sauna. Het product was echter 3jan pas beschikbaar, maar volgende maand staat er weer een sauna bezoek gepland.
Reactie Hamamdoeken.com:
Bedankt voor je 5 sterren en mooie woorden! We nemen je aanbeveling zeker mee en gaan nadenken hoe we dit kunnen doen. Rond de jaarwisseling kan de levertijd inderdaad een beetje oplopen, omdat wij dan niet alle dagen werken en de bezorging door alle feestdagen en vrije dagen van chauffeurs bij onze transporteurs ook wat lijkt op te lopen. Fijn dat je er binnenkort alsnog gebruik van kunt maken en genieten. Heel graag nog eens tot ziens, als je bijvoorbeeld nog een bijpassende hamamdoek voor jezelf nodig hebt of iemand wilt verwennen met een cadeau ;-)
Hartelijke groet,
Grietje van Hamamdoeken.com