Tilburg
Verkoper
De moeite nemen om te komen kijken als er een klacht word ingediend en niet alles via foto's doen. Dan worden er aannames gemaakt door Martijn van de after sales die niet kunnen kloppen. Al heel wat gekocht bij verschillende filialen maar deze "service" spant de kroon!!!! Echt de allerslechtste die ik tot nu toe heb meegemaakt!!!!
Welk filiaal heeft uw order in behandeling genomen?
Tilburg
Hoe heeft u ons gevonden?
Gouden gids
Reactie HACO wonen en slapen:
Beste Karin, hieronder mijn eerder gedane voorstel, wij willen wel degelijk de bank ter plaatse laten beoordelen, zelf door een onafhankelijke deskundige.
''Dit zijn of vlekjes of gaatjes, beide vallen niet onder garantie omdat deze zijn ontstaan door invloed van buitenaf anders dan door wat men onder normaal gebruik zou zien.
Bij slijtage ontstaat er een ander groter gat, waarbij de stof er omheen duidelijk ''weg'' gesleten is.
Op de foto ziet het er meer uit alsof er smelt gaatjes zijn ontstaan.
Als u wilt laten we er een onafhankelijke expert naar kijken, bevestigd diens rapportage een gebrekkig product, dan nemen wij en de kosten van de expert en de kosten voor het leveren van een nieuwe volledig op ons, blijkt uit rapportage dat het geen tekortkoming aan product is, dan zijn de kosten voor de expert voor uw rekening. De kosten voor het onderzoek zijn €150,00''
Wilt u dat ik een opdracht bevestiging voor u maak?