Karin Tiggelman

In vestiging Alkmaar mijn bank gevonden plus een stoere stoel. Wat ben ik ontzettend blij met de service die mij geboden is. De levering had vertraging opgelopen en aangezien ik mijn oude bank al had weggedaan was ik genoodzaakt het met twee tuinstoelen te doen. Niet echt relaxt natuurlijk. Contact opgenomen met de winkel waar ik jullie verkoper Mick ( hoop dat ik het goed schrijf ) aan de lijn kreeg. Wat een topper is dat zeg....bijna dagelijks had hij contact met mij over de stand van zaken en heeft persoonlijk, nadat de levering binnen was, mijn bankstel gebracht. Door zijn goede inzet heb ik toch nog vrij snel mijn bankstel binnen waar ik nu heerlijk op kan relaxen. Nogmaals heel veel dank en dikke complimenten voor Mick

Sterke punten? Vriendelijk personeel in de winkel ( Alkmaar)waar je echt goed geholpen word en de service is meer dan top

In mijn ervaring kan ik geen verbeterpunten aandragen maar het stimuleert mij zeker om mijn volgende aankoop, wanneer dat nodig is, bij jullie te doen.

Hoe heeft u ons gevonden?

Door reclame folders en gewoon naar binnen te lopen

Score voor HACO wonen en slapen: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja