Vooraf leek alles perfect. Goed advies (wat later niet waar bleek te zijn). Snelle levering.'
Maar na verloop van tijd bleek het gekochte product niet aan mijn wensen te voldoen.
Het bedrijf kwam toen alleen maar met oplossingen wat mij extra geld ging kosten.
Terwijl ik bewust voor dit product in deze prijsklasse had gekozen.
Bij ons laatste bezoek aan de winkel om ons geschil op te lossen werden wij klantonvriendelijk te woord gestaan.
Al met al een winkel die ik aan niemand adviseer om daar een product te kopen.
Klanten duidelijk adviseren en niet dingen verzwijgen en later vertellen dat dit verteld is door de betreffende verkoper.
Hoe heeft u ons gevonden?
Was al bekend met het bedrijf kwa naam
Reactie HACO wonen en slapen:
Na de melding van kuilvorming in het matras zijn we langs geweest en hebben we geconstateerd dat het geen sprake is van kuilvorming. We hebben diverse oplossingen geboden waaronder een steviger bodem, een stevige kern matras. U was daar niet bereid toe om dit aan te nemen.
Naar onze mening hebben we diverse passende voorstellen gedaan.
Op uw eigen verzoek gaf u aan met bij betaling een ander betere matras te willen aanschaffen.
Waar u uiteindelijk ook niet toe bereid was.
Wij vinden het erg vervelend dat u zich niet kan vinden in de geboden oplossingen.
En daardoor we helaas niets meer voor u kunnen betekenen wat wij zeer betreuren.
Haco Naaldwijk