De telefoon wordt goed en snel aangenomen
De beschrijving om de producten in elkaar te zetten zijn ongelofelijk ingewikkeld en ik ben niet de minst handige persoon en ook niet de domste, je moet een halve academische studie ervan maken om erachter te komen wat alles betekent, daarnaast heeft het team die de telefoon opneemt nog nooit zelf een product in elkaar gezet dus kan hier totaal niet bij helpen, dat was erg jammer.
Als laatste minpunt: een extra onderdeel bestellen duurt een aantal weken!!! Dit is echt vervelend. Ik had een schroefje gepakt die blijkbaar 4 mm langer was dan de schroef die ik moest pakken waardoor de volledige spiegelplaat kapot ging, deze schroefjes moeten dus naar mijn mening echt duidelijk gemarkeerd worden dat dit niet zomaar gebeurt, wellicht met een kleur ofzo, dit is sowieso voor alle onderdelen een zeer makkelijke manier om ze te herkennen voor de klant.
Snel antwoord aan de telefoon, je wordt direct geholpen, dit is erg fijn
Zie 'ervaringen'
Hoe heeft u ons gevonden?
Ik geef u door de zeer late nalevering van onderdelen en de onmogelijke beschrijving om producten in elkaar te zetten een 5 uit 10, niet omdat ik de manier waarop jullie klanten helpt verkeerd is want dit is zeer goed en prettig maar het gaat uiteindelijk wel om het product en de mogelijkheid om iets in elkaar te zetten en dit is echt ver ondermaats.