Bas Snoek

Allereerst: hulde voor de snelle en correcte levering van mijn bestelling. De chauffeur van Transmission nam netjes telefonisch contact op om samen een geschikte plek voor levering af te stemmen. Dat alleen al verdient complimenten.

Daarnaast was ik oprecht positief verrast door de meegeleverde care-package. De aankoop van een speeltoestel voor je kinderen is toch al een kleine emotionele expeditie, maar door dit soort extra aandacht voelt het proces net even persoonlijker en zorgvuldiger.

Na levering heb ik direct alle houten onderdelen uitgepakt, afgestapeld en gesorteerd. Vooralsnog lijken de aantallen helemaal te kloppen — mogelijk heb ik zelfs iets te veel ontvangen. Ook de kwaliteit van het hout viel mij positief op. Natuurlijk zie je hier en daar wat kleurverschil of spint, maar dat hoort bij hout. Al met al betreft het een nette, stevige en verzorgde partij materiaal.

Mijn enige inhoudelijke vraag ging over de montagehandleiding, waarin bij het plaatsen van de planken weinig tot geen tussenruimte lijkt te worden aangehouden. Omdat hout kan werken, vroeg ik mij af waarom hiervoor gekozen is. Op deze vraag kreeg ik nog dezelfde dag reactie.
Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de bestelling, levering, communicatie en algehele ervaring.

Kortom: snelle levering, nette communicatie, goede kwaliteit en een verrassend persoonlijke touch. GrootPlezier.nl doet zijn naam eer aan.

Meedenken, klanten verrassen, complete producten aanbieden.

Ga zo door!

Score voor GrootPlezier.nl: 5/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Speelhuis Dream 150 met glijbaan & schommel - Doug...