Zie onderstaande punten.
Goede website met uitgebreid assortiment en duidelijke informatie. Vlotte levering. Product goed verpakt. Voldoende bevestigingsmateriaal schroeven en slotjes (overal 1 schroefje extra is fijn). Bouwpakket is goed in elkaar te zetten. Kwaliteit van het dikkere gaas is prima. Anti-knaagstrips positief. Meegeleverd plexiglas plaatje heel fijn. Dubbele slotjes per deurtje. Rubber 'pootjes' onder hout dat op de grond/bodem staat.
Prijs-kwaliteitverhouding van het konijnenhok (Konijnenhok Prestige Large Anti Knaag met ren links 240x100x181cm = 353 euro) vind ik eerlijk gezegd een beetje tegenvallen. Dat zit 'm vooral in het vrij dunne houtwerk van met name de dichte kanten van het nachthok. Ik heb een hok zonder nestkast besteld, toch heeft het nachthok een loszittend deel/schot om een nestkast te kunnen bevestigen maar die moet dan zelf nog worden dichtgemaakt/vastgezet. Na in en elkaar zetten blijken toch wel wat kieren in het nachthok, waarschijnlijk omdat het een bouwpakket is, en tocht is niet ideaal voor konijnen. Het tussenschot in het nachthok is wat mij betreft ook net ca. 2-3 centimeter te kort en zit ook niet stevig vast (wiebelt). Loopplank is redelijk stijl omhoog en bevat geen houten latjes erop voor de houvast van het konijn (onze dwergkonijntjes gleden er vanaf, dus zelf de loopplank aangepast).