E. Smit

Het bouwpakket wat wij hebben ontvangen, sluit niet netjes aan bij de naden, deze kieren zitten door het hele hok behalve het legnest. Vooraf geboorde gaten zijn scheef, maten van de planken zijn oneven. Dak van het legnest sluit niet aan tegen de planken. De sluiting van dat legnest is scheef in het dak geboord, blijkbaar was dat onvoldoende en is het met lijm vast geplakt (wat ook al los gelaten heeft). In kort. De kwaliteit van dit hok is bagger, en zeker niet de 128 euro waard die wij ervoor betaald hebben.

Het bouwpakket wat wij hebben ontvangen, sluit niet netjes aan bij de naden, waardoor er grote kieren zijn. Deze kieren zitten door het hele hok behalve het leg nest. Vooraf geboorde gaten zijn scheef, maten van de planken zijn oneven. Dak van het legnest sluit niet aan tegen de planken. De sluiting van dat legnest is scheef in het dak geboord, blijkbaar was dat onvoldoende en is het met lijm vast geplakt (wat ook al los gelaten heeft). In kort. De kwaliteit van dit hok is bagger, en zeker niet de 128 euro waard die wij ervoor betaald hebben.

Score voor GrootPlezier.nl: 2/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Ja
Kippenhok Luuc