We troffen de duidelijke en zeer informatieve website toen we op zoek gingen naar een nieuw hok voor onze Mechelse herder. Daar zagen we het attractieve hok Wolf Douglas Geïsoleerd, dat we bestelden en vooruit betaalden. Meteen werden we gebeld door Dirk van GrootPlezier. Al pratende kwam hij met een paar uitstekende tips, bijvoorbeeld over de aluminium beschermstrips en over het feit dat wij vanwege de situatie ter plaatse (met name het transport over het terrein en in de kennel) beter een bouwpakket konden nemen. Dat deden we en dat was maar goed ook. Het teveel betaalde bedragje hadden we de volgende dag al weer op onze rekening staan. Het monteren van het hok was snel gefikst en we zijn uitermate tevreden over het prachtige en degelijke nachthok voor onze Chrissy. Onze contacten met GrooPlezier zijn dus prima bevallen en we kunnen dit bedrijf aan iedereen aanraden. De verhouding prijs-kwaliteit is mooi in balans.
Zie boven.
We hebben aluminium beschermstrips besteld op alle bereikbare hoeken tegen bijtschade. Die zijn ook keurig aangebracht en zijn zeer functioneel. Jammer genoeg zijn juist de hoekjes van twee pootjes helemaal onderaan niet beschermd. En onze knabbelgrage hond is daar meteen aan de slag gegaan. We hebben deze plekjes (het gaat slechts over een paar decimeters) meteen ingesmeerd met vocht van Spaanse pepers en dat helpt nu probaat maar dat is tijdelijk. We zijn nóg meer content als Groot|Plezier twee stripjes naar ons zou sturen zodat we deze kwetsbare plekjes alsnog kunnen beplakken.