Marielle Klaassen

Het duurde wat langer voordat ik het konijnenhok binnen kreeg, er staat op de website: geen verzendingen op vrijdag. Ik heb op donderdagmiddag besteld maar dat werd ook aangeduid als ’vrijdag’, niet helemaal terecht dus. Mijn hok kwam op dinsdag erna. De kwaliteit van het hok is erg slecht. We kunnen het niet meer uit elkaar halen zonder dat er beschadigingen optreden. We hebben voor dit hok toch 95 euro betaald, ik vind dat de kwaliteit dan wel beter mag zijn.

Ook op donderdag verzenden als er staat dat er alleen op vrijdag niet wordt verzonden. Product zelf is van slechte kwaliteit.

Score voor GrootPlezier.nl: 3/5
Zou u dit bedrijf aanbevelen? Nee
Konijnenhok Marianne