Ik let altijd goed op als ik iets bestel dat er geen stiekeme "e-mail me" vinkjes aan staan.
Ook bij de bestelling bij gorilla sport heb ik dat weer gedaan. Mijn teleurstelling is dan ook enorm dat ik toch nog een beoordelingsbedel e-mail krijg.
De zending zelf ging ook niet denderend. Tot nog toe 1 doos ontvangen, die tijdens transport kapot was gegaan, dus de inhoud is lekker door de bezorgbus gerold. Het waren maar gewichten, dus daar kan gelukkig niet zo veel aan kapot.
De rest van de spullen moet nog komen. 3 a 4 werkdagen zou het duren vanaf 25 mei. We zijn nu bijna 2 weken verder en wanneer de rest komt is totaal onduidelijk. Wel enorm veel mailtjes met nog meer links naar DPS tracking gekregen, maar die zijn ook onduidelijk.
Je zou toch verwachten als je een samengesteld product koopt dat het ook in 1 keer bezorgd wordt, ondanks dat het in meerdere dozen zou zitten. Nu heb ik nog niets eens een verwachte bezorgdatum.