pascal

Volgens mij is het in de back office een gigantisch grote chaos.
Halterbank besteld op 26-12-2018 samen met gewichten, krijg ik 1/3e van de bestelling op de 29ste binnen maar van de rest is geen spoor te bekennen.
Telefonisch contact gehad na 5 keer het menu opnieuw door te moeten nemen omdat het zich constant herhaald. Uiteindelijk een medewerker aan de lijn die de track n trace codes opvraagd en toe zal sturen maar dit ook niet gebeurd.
Bij navraag aan dpd of er nog pakketten onderweg zijn naar mijn adres en zij geven aan dat er verder niets verstuurd is.
Dus ben benieuwd wanneer zij danwel DPD de schuld gaan geven dat zij de pakketten kwijt zijn geraakt of eerlijk toe gaan geven dat zij de bestelling niet volledig hebben toegestuurd en ik nog tot kerst volgend jaar op mijn bestelling kan wachten..

Reactie GorillaSports:

Geachte heer/mevrouw,
Hartelijk dank voor uw bericht. Zoals in de bevestigingsmail staat aangegeven, kunnen bestellingen die zwaarder zijn dan 30kg uit meerdere zendingen bestaan. Ook hebben we onze klanten op onze website geïnformeerd over het feit dat bestellingen uit december enkele dagen later aan kunnen komen dan normaal. U zult uw volledige bestelling over enkele dagen ontvangen. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Score voor GorillaSports: 1/5
Zou je ons aanbevelen bij anderen? Nee
halterbank met 70 kg gewichten + gratis gewichten ...