Levering prima, voor mij 6 maaltijden besteld. Op zich prima. Hier en daar mis ik toch een beetje smaak. voor me vrouw de glutenvrij maaltijden besteld. Diverse maaltijden zijn verkeerd gestickerd op de achterkant. Geen match met inhoud en sticker op de voorkant. Het gene die wel goed zijn heeft ze gegeten. En het gene wat niet kloppend zijn heeft ze aan mij gegeven om geen risico's te nemen met haar allergie coliakkie
Reactie Fuelyourbody:
Hi Juan,
Bedankt voor je eerlijke feedback en je bestelling 🙏
Fijn om te horen dat de levering goed is verlopen en dat jullie over het algemeen tevreden zijn.
Wat betreft de glutenvrije maaltijden: dat is natuurlijk absoluut niet de bedoeling, en we begrijpen heel goed dat je vrouw geen enkel risico wil nemen gezien haar coeliakie. We nemen dit soort signalen erg serieus en willen dit graag intern onderzoeken. Als je ons een mailtje wilt sturen met de specifieke maaltijden waar dit bij is gebeurd (eventueel met foto’s + batchnummer), dan gaan we dit direct oppakken met onze keuken en verpakkingsafdeling.
Onze excuses voor het ongemak, we waarderen jullie vertrouwen in ons, en hopen jullie snel weer beter van dienst te mogen zijn.
Judith - Team Fuelyourbody