Els Holland

Fotofabriek is helemaal top; ik ben een fan. Eerlijk is eerlijk: ik gebruikte eerder een andere drukker voor mijn fotoboeken, maar toen die ermee stopte, heb ik Fotofabriek uitgeprobeerd. Had ik het maar eerder gedaan, want de software is helemaal top. Met groot gemak heb ik 2 fotoboeken gemaakt.
Ging alles dan perfect, waardoor ik 5 sterren geef?
Nee! De boeken werden op een verkeerde plek bezorgd, maar daar kan Fotofabriek niets aan doen. Toen ik zag dat in 1 van de boeken een misdruk zat, waardoor de foto een lelijke vlek kreeg, trok ik aan de bel. De vriendelijke medewerker klantenservice toonde niet alleen begrip; ze zorgde er ook voor dat binnen enkele dagen een nieuw boek op mijn deurmat lag en nu wel met allemaal gave foto's.
Conclusie: ik kan het gebruik van de software van Fotofabriek van harte aanbevelen.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

De klantvriendelijkheid van de klantenservice en de uitstekende afhandeling van mijn klacht.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag Els,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze Online Editor en dat het maken van de fotoboeken zo gemakkelijk ging. Ook fijn dat onze klantenservice de misdruk snel en naar wens heeft kunnen oplossen! Bij Fotofabriek hanteren wij een 100% tevredenheidsgarantie, dus als er iets niet goed is, lossen wij dit altijd op. Veel plezier met de fotoboeken en graag tot een volgende keer!
Met vriendelijke groeten,
Hilde