Ik moest mijn paspoort verlengen en bestel dus een vel met 12 pasfoto's. Bij de indiening blijkt de pasfoto te groot voor het paspoort en moest dus onverrichter zake teug naar huis. Klacht ingediend en verzoek om kleiner afgedrukte foto's te ontvangen.
Hierop komt gewoon geen enkele reactie, beetje flauw; het gaat weliswaar om een heel klein bedrag, maar om dan maar niet te reageren... Denk niet dat ik daar ooit een fotoalbum ga samenstellen en laten afdrukken, want zodra er een probleem ontstaat......
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Nog niet mee bekend
Reactie Fotofabriek.nl:
Goedemiddag,
Dank je wel voor het aanpassen van je beoordeling en voor het delen van je ervaring!
We vinden het ontzettend jammer dat je aanvankelijk tegen een probleem aanliep met de pasfoto’s, juist bij dit soort kleine, maar belangrijke bestellingen willen we laten zien dat elke klant én elke opdracht voor ons telt.
Bij Fotofabriek geloven we dat niet alleen de grote fotoalbums of uitgebreide projecten ertoe doen, maar juist ook de kleine bestellingen: die momenten waarop onze service betrouwbaarheid moet bewijzen. Daarom zijn we blij dat we het samen netjes hebben kunnen oplossen en dat je je geld terug hebt ontvangen.
We waarderen het enorm dat je dit hebt teruggekoppeld. Je feedback helpt ons om óók in dit soort specifieke, minder voorkomende situaties onze processen verder te verbeteren.
Mocht je ooit een fotoalbum willen samenstellen (of iets anders moois willen maken): we staan graag weer met volle aandacht voor je klaar!
Emma
Team Fotofabriek