Dibond: ophangsysteem met afstandhouders is niet fijn
De afdrukkwaliteit was uitstekend dus daar geen klachten over, maar van het ophangsysteem met afstandhouders baal ik wel. De schroeven gaan echt behoorlijk ver de muur in en het is nog niet zo eenvoudig om de plaatsing precies goed uit te kienen. Ik heb mij na twee schroeven maar bedacht. Ook als je het goed doet, zit je met vier behoorlijk grote gaten in de muur. Ik zou graag zien dat er een eenvoudiger alternatief geboden wordt zoals dat ook bij canvas het geval is. Ik ga nu apart een ophangsysteem bestellen voor dibond die ik gewoon op de achterkant kan plakken. Minder gedoe en minder gaten in mijn muur.
Reactie Fotofabriek.nl:
Goedemiddag,
Bedankt voor je review en je feedback over de afstandhouders! Dat stellen wij erg op prijs. Onze ophangsystemen selecteren wij zorgvuldig met oog op een veilige, duurzame bevestiging, zeker bij grotere platen waardoor er best wat gewicht aan een ophangsysteem kan komen te hangen. Behalve de afstandhouders, is er voor dit product nog het zwevend ophangsysteem. Omdat je achteraf niet tevreden was over je ophangsysteem, lossen wij het graag met je op. Ik stuur je hierover een mailtje!
Hilde
Fotofabriek