Twee afstudeerposters besteld (A1 & A3). Hiervan werd de dag dat het verstuurd zou worden helaas niet nagekomen, ondanks de extra betaalde kosten voor de koeriersverzending. Fotofabriek geeft aan de klant hierover te informeren, maar dit is niet gebeurd.
Eenmaal aangekomen blijken de posters opgerold in een doos van ~5x5x50cm te zitten en niet in een koker, zoals ik had verwacht. De doos was niet bepaald stevig. Er zat een flinke deuk in en de posters waren half platgeslagen en zaten vol vouwlijnen en kreukels.
Contact opgenomen met Fotofabriek (beloof geen reactie binnen 24 uur als je het niet na kan komen) en ik heb een nieuwe poster opgestuurd gekregen. Hierbij gaf ik aan dat ik slechts nog nut had voor één van de twee posters. Fotofabriek heeft hierbij de 2de poster op eigen initiatief vergoed. Heel vriendelijk, maar ik wilde voornamelijk de ene poster in goede staat ontvangen.
Helaas is deze opnieuw in een doos (dit keer in een platte doos die in staat was het A3-formaat van de poster plat te vervoeren). Maar deze is tijdens het vervoer weer klem komen te zitten, dus er zat weer een vouwlijn in zowel de doos als de poster.
De poster is nu in ieder geval presentabel, dus ik doe het ervoor. Maar ik vind het wel heel vreemd dat vervoer blijkbaar zo'n ding is voor dit bedrijf. Dus tenzij je zelf in staat bent de poster af te halen of het risico accepteert dat deze in (licht) beschadigde staat aankomt, kan ik Fotofabriek helaas niet aanraden. Jammer, want over de kwaliteit van de druk was ik geheel tevreden.
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Goede kwaliteit druk / Vriendelijke, behulpzame klantenserice.
Reactie Fotofabriek.nl:
Goedemorgen,
Bedankt voor je review, dat wordt zeker gewaardeerd!
Wat ontzettend balen dat de levering en verpakking van je afstudeerposters niet is verlopen zoals je mocht verwachten , want zeker bij zo’n belangrijk moment wil je dat alles gewoon goed gaat. Het spijt ons dat de koeriersverzending niet op tijd is verstuurd en dat je daar ook geen bericht over hebt ontvangen. Dat had natuurlijk duidelijker moeten worden gecommuniceerd.
Ook wat betreft de verpakking begrijpen we je frustratie heel goed. Posters horen gewoon netjes en beschermd aan te komen.
Fijn om te horen dat je over de kwaliteit van de druk wél tevreden bent, maar we vinden het jammer dat je al met al niet helemaal tevreden bent over Fotofabriek. Zou je ons willen mailen via klantenservice@fotofabriek.nl als er nog geen passende tegemoetkoming is geregeld? Dan kijken we graag met je mee naar een oplossing.
Excuses en we zien uit naar je reactie!
Team Fotofabriek