Hunor

Jarenlang heb ik mijn fotoboeken van onze familiereizen laten drukken bij Albelli. Hoewel hun prijzen aan de hoge kant zijn, was ik altijd zeer tevreden over de kwaliteit van hun producten en heb ik nooit problemen met mijn bestellingen ondervonden.
Na de vele positieve berichten over Fotofabriek, die recent werd uitgeroepen tot beste bedrijf voor fotoboeken, besloot ik dit jaar over te stappen en mijn eerste bestelling bij jullie te plaatsen. Helaas ben ik zeer teleurgesteld over het resultaat.
Het fotoboek dat ik heb ontvangen voldoet absoluut niet aan mijn verwachtingen. De tekst loopt van de pagina's af, alles is verschoven ten opzichte van het midden en foto's lopen over de middenlijn heen. Ik heb de instructies van de online editor naar beste weten opgevolgd en heb geen waarschuwingen ontvangen dat er iets mis zou zijn met de opmaak. Bij andere firma's word je wel gewaarschuwd als er iets mis is met de opmaak.

Ik ben zeer ontevreden over de kwaliteit van hun fotoboek.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Goedkoper dan Albelli, hun online editor is redelijk oke.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag,
Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review te schrijven. Ik vind het jammer om te lezen dat je niet tevreden bent over het boek. Ik kom hierover graag even met je in contact. Op het bij ons bekende mailadres zal ik je een mailtje sturen.
Team Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 2/5