Eerste boek

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Test de instructies uit, deze zijn vaak onduidelijk. Verbeter de software zo, dat het gemakkelijker wordt om foto's uit te lijnen.
Afwerking kende drie gradaties: half glanzend, glanzend en super glanzend (of iets dergelijks). Dat suggereert, dat je voor "gewoon glanzend"de midddelste moet hebben. Dit blijkt echter gewoon mat te zijn. Jammer, ik had dus de hoogste graad moeten hebben.

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij proberen de software en de handleidingen zo duidelijk en gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Natuurlijk is er altijd ruimte voor verbetering.
Voor het uitlijnen zijn 3 mogelijkheden:
- De foto/het tekstvlak positioneren d.m.v. het tabblad 'positie' (in de rechterkolom)
- Uitlijnen op raster (via menu-item 'bekijken')
- Via de optie 'Uitlijnen' (boven in de software)
De afwerking per fotoboek verschillend. Er zijn doorgaans 4 verschillende papiersoorten, op volgorde van mat naar glans zijn dit:
- Premium Satin
- Standaard papier
- UV Hoogglans
- Briljant
Om te achterhalen welke papiersoort het beste bij u past, is het beste advies om een gratis fotoboekje te bestellen via onze software. Deze zijn specifieke bedoeld om de afdruk-/papierkwaliteit te achterhalen.
Wij vinden het vervelend dat het fotoboek niet geheel naar wens is en daarom zullen wij contact met u opnemen om dit te bespreken.
Klantenservice
Fotofabriek.nl