Familie Hanegraaf

Er wordt geadverteerd dat "bijna alles" binnen 24 uur leverbaar is. echter: fotoboeken niet. En "toevallig was het nu even druk en hadden ze de spoedservice uitgezet", maar ja, dat wordt dan "even niet" niet geadverteerd. En als je als klant dan probeert te bellen voor maatwerk, en in wanhoop de fotoboeken handmatig omzet naar spiraalboeken, want die zouden dan wel sneller geleverd kunnen worden, dan ineens kunnen ze toch niet niet garanderen dat de boeken dinsdagavond wel klaar zijn, ja na 22 u wel, maar nee dan kunt u ze niet bij ons afhalen, ook al bieden we dat wel als optie aan, de volgende werkdag pas". Ik ben als klant lastig met een last minute vraag (drie werkdagen plus weekend), dat klopt, maar maatwerk bieden en meedenken lukt dus niet (ik was beried er 220 km heen en ook weer terug voor te rijden) en ondertussen breeduit adverteren dat je binnen 24 u levert, dat is dan wrang. Donderdagavond klaar, dinsdagavond kon niet geleverd worden. En nee, u kunt niemand anders aan de telefoon krijgen, en nee ik heb u niet eerder gesproken (al twee keer eerder gebeld namelijk) dat moet dan een collega geweest zijn maar daar weet ik niks van en dat klopt niet". Diepe zucht. geen fijne ervaring dus. en geen fotoboeken voor de familei om mee te geven. En niet eens de bereidheid om mee te denken. Bah.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemorgen,
Bedankt voor uw review op Feedback Company! We stellen het op prijs dat u hier de tijd voor heeft genomen. Ik vind het erg jammer om te lezen dat u geen prettige ervaring heeft gehad. We bekijken de situatie graag samen met u, zodat we samen tot een gepaste oplossing kunnen komen. Ik heb u een mail gestuurd in de hoop het via die weg met u op te lossen.
Team Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 0.5/5