Theo v B

Goed betrouwbaar, kwalitatief hoog fotoproduct.

Het verloop van de order is slecht inzichtelijk.
De doorlooptermijn bevreemdt mij ook. 15-12 aangeleverd levert levering 22-12 op. Tot 22-12 gebeurt er niets (volgens het systeem dat ik zie). Dan is het in druk en ineens in de bezorging. Gelukkig komt het net voor de kerst binnen. Betrof een kerstcadeau.
Het zal vast aan de drukte gelegen hebben, maar meer actuele info was welkom geweest.
Daarnaast is het door de posititioneringsmogelijkheden van foto's en de beïnvloeding daarvan wel een software, die voor de iets geroutineerdere fotograaf/boekensamensteller is. Ik kies daar voor maar ben voor een boek van 75 pagina's ruim 14 uur bezig met reken en positioneren. Dit vaagt overigens ook een zorgvuldige controleslag aan het eind. Immers je wilt alles op gelijke hoogte hebben staan of met gelijke tussenruimtes plaatsen. Niet echt een min punt maar wel voor mensen mogelijk een punt van overweging om naar een smijt-er-maar-in-leverancier te gaan.

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste Theo v. B,
Bedankt voor uw beoordeling. Normaal gesproken worden de statussen op uw online account heel nauwkeurig bijgehouden zodat u precies kunt zien hoe ver uw boek is. Wellicht dat er in verband met de drukte enige vertraging in heeft gezeten.
Wat betreft het positioneren van de foto's. Hiervoor kunt u gebruik maken van de knop "uitlijnen". Zodra u twee of meer foto's tegelijkertijd selecteert wordt deze knop zichtbaar en kunt u deze gebruiken voor het uitlijnen van uw foto's.
Klantenservice Fotofabriek.nl

Score voor Fotofabriek.nl: 4/5