Boek is mooi geworden. snel geleverd.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

In de foto software verdwijnt het vinkje van de foto's die je al gebruikt hebt. Als je op een later tijdstip verder gaat met je album kun je niet meer zien welke foto's je al gebruikt hebt.

Als je een achtergrond foto weghaalt haalt hij ze weg van alle pagina's. Misschien deden we dan iets verkeerd maar het was niet met undo terug te draaien.

Foto's van pagina naar pagina schuiven zou een erg nuttige toevoeging zijn. Vaak heb je een foto in orde gemaakt op pagina x en dan wil je hem later toch naar pagina y verplaatsen. Dit kan niet in jullie software, je moet de foto dan opnieuw opzoeken, laden en opmaken.

Het was een erge tegenvaller dat je pas bij bestellen er achter komt dat het best een duur album geworden is. Als we dit vooraf geweten hadden weet ik niet of we wel bij jullie besteld hadden.

Jullie kortingsbon moet voor een bepaalde datum (binnen 2 maanden dacht ik) gebruikt zijn anders verloopt hij. Dit is niet erg klantvriendelijk, wij hebben nooit zo snel weer een album nodig.

Bij bestelling boven EUR25 moeten jullie geen transport koste rekenen. Anders gaat met wel naar de HEMA site om het album zlefs op te halen of een andere site waar transport wel gratis is boven een bepaald bedrag.

Op een vergelijking site kwamen jullie naar voren met beste prijs/kwaliteit verhouding. Kwaliteit klopt misschien maar met prijs zitten jullie totaal gezien aan de hoge kant.

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling. Graag zou ik alle door u genoemde punten toelichten.
Dat het vinkje in de software verdwijnt heeft er waarschijnlijk mee te maken dat u nog een verouderde versie van onze software gebruikt. Dit probleem zou door middel van een update opgelost moeten zijn.
Het is zeker mogelijk om slechts een achtergrondfoto te verwijderen. Ik vermoed echter dat het vinkje “pas toe op alle pagina’s” heeft aangestaan.
Het foto’s van pagina naar pagina schuiven is inderdaad nog niet mogelijk. Dit kan echter wel door middel van kopiëren en plakken.
We zijn overal op onze website erg transparant met betrekking tot de kosten voor alle extra opties. We proberen dit op deze manier dan ook zo goed mogelijk te communiceren naar onze klanten.
De welkomskorting die een tijd geleden aangevraagd kon worden is inderdaad 2 maanden geldig. Lukt het niet om binnen die periode een boek te bestellen dan kunt u altijd contact met ons opnemen en dan kijken we of we nog iets voor u kunnen betekenen.
Fotofabriek doet niet aan gratis verzenden, maar wel hebben we maximale verzendkosten zodat u nooit meer dan €20 betaald.
Ik wens u ondanks deze opmerkingen tot veel plezier met uw fotoboek.
Klantenservice Fotofabriek.nl

Score voor Fotofabriek.nl: 3/5