John Oosterhuis

Na enige duizenden fotoboeken elders te hebben laten drukken / printen heb ik voor het eerst een dik boek bij de fotofabriek laten maken. er gaat te veel tijd zitten in het maken van nieuwe sjablonen, die bovendien niet betrouwbaar zijn wat betreft de randvorming.
Voorlopig zal dit ook het laatste te bestellen boek bij de Fotofabriek zijn.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Slechte kadervorming. Moeilijk uitvoerbaar. Zie het gemakkelijke Albelli systeem.
Eindafwerking ziet er dan ook minder fraai uit.
Ook de kleur komt niet geheel overeen met de PC kleuren in tegenstelling tot die van Albelli.
De hoeveelheid in te binden bladen nog niet onder de knie.

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste John,
Bedankt voor uw beoordeling. Graag zou ik de door u genoemde punten toelichten.
Bij Fotofabriek is het mogelijk om zelf sjablonen te maken, maar u kunt ook werken met standaard sjablonen. Deze standaard sjablonen zijn zo ingesteld dat deze precies passend zijn gemaakt voor onze fotoboeken.
Kleuren in uw fotoboek en de kleuren op uw beeldscherp kunnen altijd een klein beetje van elkaar verschillen. Dit heeft ermee te maken dat elk beeldscherm anders staat ingesteld en daarnaast zorgt de achtergrondverlichting ervoor dat kleuren soms feller overkomen dan wanneer ze daadwerkelijk gedrukt zijn.
Sinds kort zijn onze hardcover fotoboeken uit te breiden tot 200 pagina’s, waardoor het nu mogelijk is om nog dikkere fotoboeken te laten maken. Helaas hebben we een dag problemen gehad met onze lijmmachine, maar gelukkig zijn deze problemen nu volledig opgelost.
Klantenservice
Fotofabriek.nl