Joyce Van der Put

Van andere hoorden ik enthousiaste verhalen over fotofabriek, zowel qua kwaliteit als qua service. Ik besloot daarom een groot boek over mijn dochter te maken van 125 pagina's. Toen de software niet goed bleek te werken heb ik meerdere keren met de klantenservice contact opgenomen. Ik werd vriendelijk te woord gestaan, maar het probleem werd niet opgelost en ook niet op teruggekomen, nadat ik met veel moeite het hele boek geupload had. Uiteindelijk heb ik met de hulp van een hele goede eigen ICT-er het boek kunnen afmaken, maar ik maak nooit meer een nieuw boek bij fotofabriek, want de software werkt gewoon niet op mijn pc. De kwaliteit van het boek was erg mooi. Ik had het boek graag 4x willen laten afdrukken, alleen een korting was niet mogelijk, het kostte 4x 137 euro. Ik wacht daarom nog steeds op een goede nieuwe actie van dit type boek, maar dat duurt lang, terwijl er bij de concurrent in diezelfde tijd al verschillende hele scherpe aanbiedingen zijn langsgekomen voor een vergelijkbaar boek. Kortom: spijt dat ik ben overgestapt.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Kwaliteit van het boek

Reactie Fotofabriek.nl:

Beste Joyce,
Bedankt voor uw review! Wij gebruiken deze graag om onze service te verbeteren.
Ik begrijp uit uw review dat u het bestelproces niet als prettig heeft ervaren. Wij betreuren het om dit te horen en wij lossen dit daarom graag met u op.
Ik heb u een mail gestuurd en hoop het via die weg met u op te kunnen lossen.
Team Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 1.5/5