Ik kwam op de FOTOFABRIEK via internet en de beoordeling door Kassa. Momenteel ben ik (als opa) begonnen om alle foto's betrekking hebbende op onze kleindochter, die in de loop van 14 jaar zijn opgeslagen, een plek te geven in een fysiek album. Het eerste album waarin al haar verjaardagen verenigd is inmiddels gereedgekomen en geleverd. Het overtrof haar verwachtingen en wat is er leuker dan een blije kleindochter. Er gaan nog allerlei boeken volgen, zoals: zij oma en opa, naar het strand, naar de Efteling, naar de Diergaarde, etc. De FOTOFABRIEK heeft het eerste album door mij opgemaakt in InDesign naar tevredenheid afgeleverd.
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Het feit dat met InDesign kan worden gewerkt waardoor eigen design mogelijk is. En een duidelijke beschrijving en template voor aanlevering. Met name de aanduiding voor paginavolume en rugdikte behoort daarbij tot de sterke punten. Ook dat wordt aangegeven als het album niet aan de eisen voldoet. Extra kosten voor bestandscontrole is ook een pluspunt, wanneer je bijvoorbeeld geen professional bent en er niet zeker van bent of alles wel klopt.