Mijn dochter had ergens gelezen een eigen school agenda te maken door vervelende omstandigheden kwam het er niet van. dus 1 gekocht. Maar ze was op zoek naar 1 van haar idolen. Jullie site weer gevonden was de actie over .Maar er werd naar een passende oplossing voor haar gevonden en zo toch nog bij jullie besteld (schooljaar bijna om.. grapje)
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Mijn dochter was super blij met haar school agenda, ondanks er wat schoonheidsfouten inzaten. Het verzenden ging in doosje wat niet door de brievenbus goed paste ivm. tochtstip wilde hij waarschijnlijk niet doorduwen of gaf hij het snel op ? Toen hebben ze hem meegenomen en wij een soort spoorzoekertje moesten doen 4 dagen (het weekend er ook nog tussen zat)langer moesten wachten en hij later als pakket werd aangeboden. Het was haar schoolagenda met haar idolen dus wat teleur gesteld maar later wel weer blij dat ze hem eindelijk had. Ze had gehoopt zaterdag jl. van B-Brave een handtekening bij een optreden in haar agenda te krijgen en dat liep ook mis .Pubers he, dubbel treurig voor haar . Dus misschien het verzenden is misschien een verbeterpunt. Dan zullen we misschien wat vaker gebruikmaken van jullie diensten. groetjes Dina