Heb een grote en kleine boek besteld. Bijna alle opties genomen. Daar geen plezier van gehad omdat het mis ging met uploaden.
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Zou misschien beter zijn dat je met een van de dames contact hou en niet met allebei. Dit om misverstanden te voorkomen.
Reactie Fotofabriek.nl:
Beste klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
Vervelend dat het niet in een keer wou lukken om het bestand te uploaden. Gezien het feit dat deze beoordeling door u is toegevoegd, is het uiteindelijk wel gelukt om de bestelling te plaatsen. Wij proberen hier altijd zo goed en snel mogelijk bij te helpen. Er kunnen namelijk externe factoren (internetverbinding, virusscanners/firewalls etc.) zijn die dit proces beïnvloeden.
Bij Fotofabriek.nl is een kleinschalige klantenservice aanwezig, waarbij er altijd direct contact is met een van de medewerkers. Aangezien wij van 08:00 t/m 19:00 geopend zijn kan het wel voorkomen dat de communicatie wordt overgedragen zodat wij z.s.m. kunnen reageren op e-mails en telefoontjes. Uiteraard zorgen we er hierbij voor dat iedere medewerker op de hoogte is van de lopende zaken. Uiteraard is het ook mogelijk om een desbetreffende kwestie met specifiek een van onze medewerkers af te handelen.
klantenservice
Fotofabriek.nl