Zie onder
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
De software komt blijkbaar niet overeen met het eindresultaat. In de software waren alle foto's binnen de snijlijntjes maar volgens klantenservice moest daar nog wat in gecorrigeerd worden. Omdat ik daardoor zelf niet kon beoordelen of alles goed op de pagina stond, heb ik 5 of 6 keer opnieuw de data moeten uploaden.
Reactie Fotofabriek.nl:
Beste Tom Brouwers,
Bedankt voor uw beoordeling.
De software bevatte ten tijde van uw bestelling een klein instellingsfoutje m.b.t. op het specifieke fotoboek van uw bestelling (exclusief XXL). Dit had betrekking op de rugdikte, waardoor dit weer effect had op de omslag en inhoud van het fotoboek. Hier is gelijk actie voor ondernomen en inmiddels is deze kwestie verholpen.
Bij alle overige fotoboeken is dit punt niet aan de orde (geweest) en komt de software exact overeen met het eindresultaat van het gedrukte fotoboek.
Natuurlijk begrijpen wij dat het vervelend is geweest, dat u niet in een keer het juiste bestand kon aanleveren. Echter vinden wij het even zo belangrijk dat u een perfect fotoboek ontvangt. Dit is ook de reden dat wij een aantal keer contact met u hebben opgenomen.
Uiteraard onze excuses voor het ongemak en wij hopen dat u in ieder geval veel plezier aan uw fotoboek beleefd!
klantenservice
fotofabriek.nl