Momenteel niet voor herhaling vatbaar, maar het bedrijf heeft potentie. De foto kwaliteit was goed maar er zijn te veel verbeterpunten waardoor ik de volgende keer verder ga oriënteren.
- Klantenservice is overbelast. Als je dan toch iemand aan de lijn krijgt zijn de medewerkers aardig, maar de moeite die je moet doen om iemand te pakken te krijgen is slecht.
- De track and trace mail die je krijgt is gegenereerd vanuit de productie en niet vanuit DHL. Dus je denkt dat je producten de deur uit zijn maar moeten nog gemaakt/verzonden worden.
- Verzending in mijn geval fout gegaan. Ik betaal er extra voor om het snel binnen te hebben en vervolgens is het product te laat en kost het veel moeite om het product opnieuw te versturen.
- Verpakking van het product is onvoldoende. De doos is te groot en het product zit los in de verpakking. Hierdoor kan het makkelijk beschadigen.
- Product is in mijn geval beschadigd afgeleverd. Dit is niet zo gek gezien de verpakking. Ook heb ik zeer slechte ervaringen met DHL die in veel te kleine busjes rondrijden en de pakketjes nog net niet voor de deur gooien. Andere pakketdiensten zijn beter (bijv. PostNL).
- Na veel te late en kapotte levering wilde ze wel een nieuw product sturen maar toen had ik elders al een foto laten afdrukken. Na wat mail contact mag ik de komende maanden aan andere vervangende foto afdrukken maar geen geld terug. Ze beroepen zich (terecht) om de wet dat het een maatwerkproduct is. In dat geval hoeven ze geen geld terug te geven. In mijn ogen hoef je ook niet het minimale te doen als je zelf niet je zaken op orde hebt. Indien ze wel het geld teruggestort hadden dan had ik ook een review achter gelaten maar was mijn tekst 'goed product, nette afhandeling maar levering en bereikbaarheid moeten beter'.
Dus als ze hun zaken beter op op orde krijgen dan kan het best een prima bedrijf zijn. Voor nu zeg ik 'nee'.
Foto afdruk (op aluminium) is goed, daar valt weinig over te zeggen. Ook het contact met de klantenservice medewerker (Lydia) was netjes, maar oplossing moet beter.