Erg ontevreden over service. Had opmaak gemaakt voor soft cover. Moest hard cover. Konden jullie niet doen, moest dingen opsturen die ik niet kon openen, rug tekst centreren hetzelfde. Eindelijk helemaal opnieuw opgemaakt. Een dag werk om uiteindelijk maar zonder rugtekst te bestellen. Ook hoe ik opgespaarde punten kan gebruiken is mij onduidelijk. Kortom ik zal niemand jullie aanbevelen, vooral omdat de eerste opdracht is geannuleerd en ik nooit geld heb mogen terugzien. Veel gedoe wat volgens mij anders kan.
Reactie Fotofabriek.nl:
Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback.
Ik vind het ontzettend vervelend om te lezen dat u zoveel tijd kwijt bent geweest met het opmaken van uw project. Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om een losse omslag voor u op te maken via de Offline Software. Alle foto's etc. staan namelijk op uw computer opgeslagen, wij hebben hier geen toegang tot. Uiteraard willen we u graag helpen wanneer iets onduidelijk is/vragen zijn.
Ik zie dat mijn collega inmiddels contact met u heeft opgenomen om de kwestie te bespreken. Voor het terugstorten van het bedrag voor de geannuleerde order ontvangen wij graag de gegevens zoals mijn collega in de mail aangeeft. We wachten momenteel op uw reactie zodat we alles in orde kunnen maken.
Anne
Fotofabriek