Thijmen

Mijn ervaring is zeer goed! Ik heb zelf met Indesign de opmaak gemaakt aan de hand van de templates van Fotofabriek. De uitleg die er bij hoort was ook perfect duidelijk. Vervolgens kwam ik er achter dat ik de verkeerde versie van mijn file had besteld, maar na een kort belletje heeft de zeer vriendelijke vrouw van de klantendienst de juiste upload gekoppeld aan mijn bestelling. De opgegeven levertijd die al redelijk kort was, is daarbij ook nog eens ruimschoots ingekort en ik had mijn boek binnen enkele dagen: besteld op 18 juli, opgegeven verzend datum was 23 juli, uiteindelijk was het al verstuurd op 19 juli en geleverd maandag na het weekeinde op 22 juli.

De kwaliteit van de inbinding lijkt voorlopig zeer goed (de tijd zal het leren) - dit is iets waar andere fotobedrijven nog wel eens aan schorten. De foto kwaliteit is ook prima - kan beter maar dit heeft ook te maken met het papier vermoed ik (ik heb een flat lay boek besteld met zeer dik papier). Ik heb alles op 300 dpi minimum geëxporteerd (zoals aangegeven), maar de volgende keer ga ik eens 600 proberen. Misschien dat dit nog verschil maakt.
Enige punt van verbetering zou voor mij de kwaliteit van de print op de omslag zijn - die was niet super scherp. Misschien heeft dat te maken met het feit dat dit een vinyl achtig materiaal is wat misschien moeilijker te printen is.

Al met al ga ik vaker bij Fotofabriek bestellen, en zou ik het aanraden aan anderen.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

De persoon van klantenservice was zeer vriendelijk, had de juiste kennis en heeft mijn vraag goed verwerkt. Erg fijn in een wereld waarbij klantenservice vaak slecht is!

Score voor Fotofabriek.nl: 4/5
Zou je Fotofabriek aanbevelen? Ja