Inge

In het algemeen is de kwaliteit van de fotoboeken goed. Echter wij hadden een tekst op de rug van het boekje, en het geheel was scheef afgedrukt waardoor de tekst van de rug deels op de voorpagina liep, wat niet mooi was. Ook binnen in het boek was alles wat verschoven waardoor bepaalde teksten helemaal op de rand van de pagina vielen, terwijl dit in de software echt goed was ingesteld (inclusief de marge). Ik heb contact opgenomen met de Klantenservice. Een erg snelle en vriendelijke reactie. Het boekje werd zonder moeite/kosten nogmaals opgestuurd. Helaas was het vervangende exemplaar ook niet goed (zelfs slechter dan de eerste). Dus weer contact opgenomen, en kreeg weer de toezegging dat er een nieuw boekje zou komen. Dat gebeurde echter niet. Er bleek intern wat miscommunicatie te zijn geweest. Maar na een herinnering van onze kant kregen we daarna nog 2 (wel goede) exemplaren. Dus uiteindelijk goed opgelost, maar in totaal duurde het even.

snelle en vriendelijke reactie van de klantenservice. Boekje wordt kosteloos opnieuw opgestuurd na klacht. Goede kwaliteit van de afdruk

Score voor Fotofabriek.nl: 4/5
Zou u Fotofabriek aanbevelen? Ja