Hele prettige ervaring!
Software: De software is uitgebreid en moet je even aan wennen, gebruikersvriendelijk maar veel diepgang als je wat experinmenteler wil gaan.
Levertijden: Levertijden zijn duidelijk (en voor bepaalde producten gewoon de dag erna!), wel wist ik niet dat de pagina zich automatisch aanpast, waardoor wat verwarring ontstond. Ik had speciaal iets voor moederdag besteld en had beperkte tijd het album in elkaar te zetten. Toch had ik het te laat opgestuurd. Vriendelijk contact gehad (er wordt heel snel gereageerd), maar eigen schuld dikke bult, levering zou toch te laat komen. Toch was ik prettig verrast dat het toch nog op tijd is gefabriceerd en is aangekomen. Was ik superblij mee.
Resultaat: Het resultaat is fantastisch, mooie foto's. Sommige foto's zien er zelfs beter uit dan ik gedacht had! Er zaten kleurrijke foto's tussen, die zijn ook echt kleurrijk. Er zaten nachtfoto's tussen, zwart is mooi zwart. Eigenlijk zit er geen 1 foto tussen die tegenviel.
Conclusie: Ben erg blij dat ik het album hier besteld heb. De rest van de albums gaan we hier ook laten afdrukken - top!
Wat vond u sterke punten?
Vriendelijke klantenservice
Mooi album