Martin

De site geeft aan dat als je voor 16.00 hebt bestelt er een snelle verzending mogelijk is. Mijn foto’s waren ruim voor vier geupload, betaling idem, mogelijk de betaling een paar minuten na vier aangekomen. Resultaat was geen snelle verzending ondanks extra bijbetalen. Dan wordt er niet pro-actief contact opgenomen maar moet je er zelf de volgende dag achterkomen dat de levering rijkelijk laat wordt. Dus zelf bellen en te horen krijgen dat ze in het weekeinde er helemaal niets aan kunnen doen. Het systeem bepaald en de operator kan eigenlijks niets doen. Vervolgens dan maar het kado-adres doorgegeven om te bespoedigen. Helaas blijkt een dag later in de verzendbevestiging dat het adres niet goed genoteerd is. Weer er achteraan bellen, medewerker kon gelukkig nog bestelling uit magazijn halen. Concreet resultaat: drie fotoboeken voor 107 euro te laat aangekomen met te veel geregel. Eens maar nooit meer.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemorgen,
Bedankt voor uw reactie op Feedbackcompany. Ik vind het erg vervelend om te horen dat het niet op tijd geleverd is. Ik neem contact met u op via de mail.
Groet,
Team Fotofabriek