L. Voogd

Ik wil Fotofabriek complimenteren met de snelle levering en de kwaliteit van het album.
Desondanks heb ik toch één opmerking over het album waar ik helaas wat minder blij mee ben. Het klinkt wellicht vreemd maar het album maakt behoorlijk veel geluid als het wordt opengeslagen en er doorgeen wordt gebladerd. Dit geluid lijkt te komen vanuit de rug van het album; met name bij het openslaan en in mindere mate bij het doorbladeren lijkt het erop dat een geplakt deel van de rug telkens wordt losgetrokken wat leidt tot dit geluid. Dit is redelijk hinderlijk en wekt de indruk dat het album op termijn uit elkaar zal vallen. Uit diverse ervaringen met deze albums besteld door kennissen weet ik dat dit niet normaal niet hoort.
Mijn vermoeden is dan ook dat het hier een productiefoutje betreft. Ik ben hierover in contact met de klantenservice. Als dit uiteindelijk resulteert in een oplossing van het probleem dan is mijn beoordeling 5 sterren.

Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek

Kwaliteit van fotos en papier en ook de snelle levering.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemiddag,
Bedankt voor uw feedback.
Wij vinden het erg vervelend dat uw album een hinderlijk geluid maakt. Wij zullen per mail contact met u opnemen om dit voor u op te lossen.
Team Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 3/5