R.C. Trietsch

Het eindproduct is top! Daar kunnen we kort over zijn. Over de service ben ik minder te spreken. Op 28 of 29 juli wil ik mijn bestelling doen en zie dat er kortingsactie wordt gegeven van 30% op een fotoboek met (nagenoeg!) dezelfde afmetingen als de mijne. Ik neem contact op met de klantenservice (chat) en leg de vraag voor of er wat te regelen valt. Ik doe immers een bestelling van ter waarde van €175,--. Denk ik een kwartier tegen dovemansoren zitten kletsen. Als klap op de vuurpeil kreeg ik te horen op mijn opmerking dat ik bijna gedwongen wordt om de bestelling bij Albelli te doen (die gaven 20% op alle bestellingen), dat ik dan maar naar de concurrent moest gaan. Uiteindelijk toch met wrok de bestelling voltooid. Daarna kwam de uitsmijter. Op 1 augustus ontving ik een (reclame) email, dat op alle produkten 20% kortingsactie wordt aangeboden. Kortom: ik voel mij ronduit bekocht. Ik kan mij ook niet voorstellen, dat de klantenservice geen kortingscoupon o.i.d had kunnen verstrekken. Alles overwegende zou ik bij een volgende bestelling toch even achter mijn oor krabben of ik deze opnieuw bij fotofabriek zou doen.

Wat vond u sterke punten?

Eindproduct is van zeer goede kwaliteit.

Reactie Fotofabriek.nl:

Goedemorgen,
Bedankt voor uw feedback. Jammer om te horen dat u niet tevreden bent.
Graag kom ik tot een oplossing en ik neem contact met u op per mail.
Team Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 3/5
Zou u Fotofabriek aanbevelen? Nee
Aangekocht product: Fotoboek 35 x 39 (130 pagina's)