2 bestellingen geplaatst en 2 keer slechte kwaliteit geleverd gekregen.
Mijn eerste bestelling was een wijnkist, helaas was de print zo slecht dat ik dit niet cadeau kon geven (overal strepen door de foto). Contact opgenomen met fotofabriek en heb ik een nieuwe toegestuurd gekregen. Nou kan gebeuren en nette service.
Dus enige weken geleden een fotoboek van 30x30 besteld, waar maanden werk in heeft gezeten. Toen ik mijn boek ontvangen had was de kaft beschadigd en waren de pagina's allemaal schots en scheef afgesneden. Dus maar weer contact opgenomen met fotofabriek, toen gaven ze toe dat dit niet mocht gebeuren. Dus moest ik het boek opsturen, en zodra zij het boek ontvangen hadden zou ik een nieuw boek ontvagen. Nou dit is gebeurd, maar dit boek ziet er nog schandaliger uit dan het eerste boek. De letterlijke e-mail van een medewerker van fotofabriek is als volgt: "We hebben uw boek nu weer opnieuw klaar liggen voor verzending.
We zien op enkele bladzijdes nog een minimale afwijking van 1 millimeter, dit is een samenloop tussen opmaak en snijden.
We hebben ervoor gekozen om het boek zo te verzenden. " Nou laten we er niet om liegen, maar we hebben het helaas niet over 1mm en over de beschadigde kaft heeft ze helaas niet gesproken in haar e-mail.
En nu zit ik dus met een nog slechter fotoboek, waar maanden werk in is gestoken, maar wat ik dus niet met trots aan familie en vrienden kan laten zien.
Schandalig gewoon

Reactie Fotofabriek.nl:

Geachte mevrouw Daemen,
Bedankt voor het achterlaten van een review. Ik vind het erg vervelend dat u niet tevreden bent. Ik neem via de mail contact met u op.
Team Fotofabriek

Score voor Fotofabriek.nl: 1/5