Het programma werkt goed. Ik ben zeer tevreden met het resultaat van het fotoboek en wat leuk dat ik het ook aan anderen kan laten zien via het digitale fotoboek!
Wat viel je in positieve zin op aan Fotofabriek
Wat ik wel jammer vind is dat er geen hulplijnen komen bij het verslepen van een fotokader zodat je kan kijken of de fotokader even groot is als de andere kaders op de bladzijde. Wel komt er een rooster, maar bij het verslepen zie je dan niet precies waar je moet stoppen.
Ik kon ook lastig de voorbeeld fotoboeken op jullie site vinden, terwijl deze wel aangegeven werden. Er stond dat er op een afbeelding geklikt moest worden, maar op welke afbeelding ik ook drukte, er gebeurde niets.
Verder vond ik het altijd even zoeken naar de achtergrond kleur. Misschien kan bij het venster van foto, vorm, etc.. ook het kopje kleur toegevoegd worden voor de achtergrond.
Het is jammer dat als je een foto bewerkt, deze niet gelijk zichtbaar is. Pas als je op ok klinkt zijn de bewerkingen zichtbaar. Het is lastig als je geen kennis hebt van hoeveel het contrast bijvoorbeeld versterkt moet worden en het zou makkelijker zijn als de foto automatisch meegaat.